Vuoden 2015 AD-nimitykset, Vuoden 2015 AD-Autokorjaamo

22.4.2016

VUODEN 2015 AD-Autokorjaamo, Vuoden AD-Mekaanikko,
Vuoden AD-tulokas sekä Vuoden AD-Ykkönen
(yhden miehen korjaamo)

AD-autokorjaamoketjun Vuosikokous ja AD-autokorjaamoille suunnatut messut pidettiin aurinkoisissa merkeissä Helsingissä Crowne Plaza hotellissa lauantaina 9.4.2016.

Perinteiseen tapaan vuosikokouksessa julkistetaan Vuoden AD-Autokorjaamo. Tästä vuodesta alkaen julkistetaan myös Vuoden AD-Mekaanikko, Vuoden AD-tulokas sekä Vuoden 2015 AD-Ykkönen (yhden miehen korjaamo). Avaa lehdistötiedote kuvineen tästä.

Lämpimät Onnittelut Vuoden 2015 palkituille!

Vuoden 2015 AD-Mekaanikko on Juhani Vähämaa
, Vähämaan Autopalvelu, Hyvinkää
Peruste: paras tulos kaikkien AD-mekaanikkojen kartoitustestissä.

Vuoden 2015 AD-Tulokas on Jaakko Lohilahti, AD-Autohuolto Lohilahti, Oulu
Perusteet: On osallistunut kaikkiin järjestettyihin koulutuksiin ja tapahtumiin. Kehittää myös tiloja sekä laitekantaa kysynnän mukaan. Hyödyntää AD-aluetukkuliikkeen palveluita täysmääräisesti. Asiakaspalautteet olleet yksinomaan positiivisia.

Vuoden 2015 AD-Ykkönen (yhden miehen korjaamo) on Jani Kopra, Päijät-Hämeen AD-Autohuolto, Vääksy
Perusteet: Ystävällinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu. Ennakoi ammattitaitoisesti tilaukset ja laitehankinnat.

Vuoden AD-Autokorjaamo HS-Autopalvelu, Espoo ja Klaukkala (Avaa lehdistötiedote tästä).

AD-Autokorjaamo HS-Autopalvelu on toiminnassaan osoittanut jatkuvaa halua kehittyä ja kehittää omaa toimintaansa muun muassa säännöllisellä henkilöstön kouluttautumisella osallistumalla aina Eure!Car –koulutuksiin.  HS-Autopalvelu panostaa AD-autokorjaamoketjun ja AD-aluetukkuliikkeen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja palveluihin. Asiakas- ja korjaamotilat ovat aina edustavat, siistit ja puhtaat.
Liiketoiminta on kannattavaa ja laajentumishaluista; toinen toimipiste avattiin Klaukkalaan vuoden alussa Hessumobiili Oy:n varaosaliikkeen viereen. HS-Autopalvelun henkilökunta on tunnettua positiivisesta asenteestaan ja erinomaisesta asiakaspalvelutyöstään. HS-Autopalvelun saama asiakaspalaute on poikkeuksetta myönteistä, samoin yhteistyö heidän oman AD-aluetukkuliikkeen kanssa sujuu mallikelpoisesti.

 

lisätiedot:

Toimitusjohtaja, Antti Valtavaara
AD FINLAND 040 5885222
antti.valtavaara@ad-finland.com