AD Autokorjaamo tai AD Varaosamyymälä – kaikkiin tarpeisiin

Jos tarvitset ripeää ja luotettavaa autokorjaamoa tai olet aktiivinen tee-se-itse-ihminen, niin AD on vaihtoehdoista laadukkain ja paras.
Miksi AD?

Varaosaliikkeet

Palvelevasta AD-varaosaliikkeestä löydät ammattitaitoisten myyjien lisäksi kattavan valikoiman laadukkaita alkuperäisvaraosia, autotarvikkeita, lisävarusteita sekä työkaluja. Valvomme tarkasti myymiemme tuotteiden laatua. AD-ketjun pitkäaikaiset asiakassuhteet ajoneuvoteollisuuden komponenttivalmistajien kanssa mahdollistavat sen, että alkuperäiset varaosat ovat osa liiketoimintaamme. Uusi EU-lainsäädäntö on myös selkeyttänyt käsiteviidakkoa: nykyään alkuperäisen varaosan määrittelee itse tuote, ei se minkä nimisessä tai värisessä pakkauksessa se myydään.


Ensiluokkaista palvelua

Ensiluokkaista palvelua

Autojen tekniikka ja elektroniikka kehittyvät todella nopeasti. Siksi AD järjestää ja ylläpitää jatkuvaa teknistä koulutusta henkilöstölleen. Kokeneet myyjämme tuntevat autojen varaosat ja lisävarusteet kuin omat taskunsa. Palvelumme on usein rankattu Suomen parhaaksi!

Erinomaiset valikoimat

Erinomaiset valikoimat

AD on Suomen ja Euroopan suurimpia asiakkaita useimmille ajoneuvoteollisuuden komponenttivalmistajille. Suurin asiakasryhmämme on ammattimaiset autokorjaamot. Siksi valikoimamme ovat poikkeuksellisen suuria – ja myös yksityisasiakkaiden saatavilla. 

Edulliset hinnat

Edulliset hinnat

Massiiviset ketjuostot mahdollistavat edulliset hankintahinnat – ja ostoetu ohjataan aina asiakkaan eduksi. Keskitymme kaikkein laadukkaimpiin alkuperäisiin varaosiin. Tavallisten merkkiliikkeiden hinta samalle tuotteelle voi olla jopa kaksinkertainen.

Laadukkaimmat tuotteet

Laadukkaimmat tuotteet

AD-varaosaliikkeet keskittyvät vaativien ammattilaisten palvelemiseen. Asiantuntijamme ovat valinneet valikoimiimme laadukkaimmat alkuperäiset varaosat – ne ovat luonnollisesti myös kuluttajien saatavilla. Valtaosa toimittamistamme autovaraosista ovat alkuperäisiä varaosia.

Paikallinen – Suomalainen – Eurooppalainen

Paikallinen – Suomalainen – Eurooppalainen

Kaikki suomalaiset AD-varaosaliikkeet ovat suomalaisten yrittäjien omistamia. Kuulumme Euroopan suurimpiin kuuluvaan auton varaosia, lisävarusteita ja autojen huolto- ja korjauspalveluita tarjoavaan AD-ketjuun. AD toimii 31 Euroopan maassa yli kuuden tuhannen toimipisteen voimin. Suomessa on yli kaksisataa AD-autokorjaamoa ja 34 AD-myymälää.